Valgplakat Jeg har besluttet mig for at stille op til kommunalvalget i Fredensborg kommune den 21. november 2017.

Jeg kan følges på min Facebook hjemmeside:

Facebook.com/stiglangvad

Jeg stiller op for socialdemokratiet. Jeg er nummer 20 på listen (A).

Det er vigtigt at stemme personligt på mig, fordi det er de personlige stemmer, der afgør, om man bliver valgt eller ej.

Jeg er glad for og stolt af at have den tidligere statsminister (S) Poul Nyrup Rasmussen og tidligere undervisningsminister (S) Christine Antorini som at anbefalere af mit kandidatur til kommunalvalget.

Jeg synes, jeg har nogle politiske ambitioner. Ligesom jeg har nogle politiske kompetencer, der gør, at jeg kan være et stærkt kort i den kommunale politik.

Jeg har et naturligt kærlighedsforhold til handicappolitikken, som har været en del af mit liv siden midten af halvfjerdserne.

Det er ikke det eneste, der har min store interesse. Jeg er særligt optaget af fællesskaber, der er det vigtigste værktøj til at binde kommunen sammen på tværs af bysamfund, landet og kommunens forskellige befolkningsgrupper.

Jeg vil være en kommunalpolitiker, der lytter meget til vælgerne og for den sags skyld børn og unge under 18 år. Det er ikke mit politiske projekt alene. Jeg skal og vil gerne inspireres.

Stig Langvad